Blodpudding

Publicerad 2013-08-12 21:59:00 i Kött,

1 pkt blodpudding
Smör till stekning
Lingonsylt
 
Klipp upp förpackningen (jag brukar använda kniven för att spara på disken). Skiva upp blodpuddingen i centimetertjocka skivor. Lägg en klick smör i en het stekpanna. Stek på båda sidor tills det puddingen är svart (fast inte bränd). 
Servera med lingonsylt.
 
Smaklig måltid!
 

Kommentarer

Postat av: Camilla

Publicerad 2013-08-12 23:20:03

WOW! Har aldrig tänkt på det där med kniven förut! TACK FÖR TIPSET :D

Postat av: Rickard

Publicerad 2013-08-13 10:55:45

Ja det är ett av mina hetaste tips :)

Postat av: Anonym

Publicerad 2013-08-13 18:36:28

om man inte tycker om blodpudding då

Svar: Knivtipset funkar med allt.
receptjouren.blogg.se

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela