Pulled Pork
1kg fläskkarre
Rub:
1 msk gula senapsfrön
1 msk rökt paprikapulver
1/2 msk cayennepeppar
1/2 msk torkad koriander
1/2 spiskummin
Rikligt med svartpeppar
1/2 msk salt
Tomatsås:
2 frp krossade tomater
1 dl ketchup
1 msk socker
1,5 tsk liquid smoke
1 msk balsamvinäger
Rubba in köttet och lägg ner det i tomatsåsen.
Skär 2 st gula lökar i klyftor och lägg uppe på allt.
"Tryck" 6 st viklöksklyftor med kniven och pilla ner dem i tomatsåsen.
Ställ in kalaset i ugnen på 125 C, ca 7- 8 timmar. Vänd köttbiten och tryck ner löken i tomatsåsen efter halva tiden.
Servera med pitabröd, guacamole, grönsaker. Annars är Pulled pork med vitlökspotatismos är också riktigt gott :)
Kör hårt!