Köttbullar till julbordet

Publicerad 2014-12-25 00:09:00 i Kött,

  • 1 dl ströbröd
  • 1 dl öl
  • 1 dl grädde
  • 3 msk fransk senap
  • 1 1/2 tsk salt
  • 3 krm kryddpeppar
  • 2 krm vitpeppar
  • 1 ägg
  • 1 gul lök
  • 1 kg blandfärs

Blanda ströbröd, grädde och öl i en skål. Rör ner senap, salt, peppar och ägg. Skala och finhacka löken. Stek den i smör på svag värme tills den mjuknar men inte tar färg. Tillsätt löken och blandfärsen till ströbrödblandningen.

Gräddas dem i ugnen så har jag kört på 250 C i knappt 15 min. Vänd dem efter halva tiden.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela