Cheeseburgarpajen
Pajskal: fråga mamma
Fyllning:
400g nötfärs
1 gullök
1/3 tsk liquid smoke
1 tsk salt
2 tsk svartpeppar
1 litet paket hamburgarost cheddar
Stek köttfärsen och löken hårt så den får mycket yta. Salta och peppra, låt svalna och blanda i liquid smoke.
fyll det gräddade pajskalet med köttfärsen och baka i ugnen på 200 grader 15 minuter. ta ut pajen och lägg på osten i ett jämt lager. ställ tillbaka pajen i ugnen och grädda ytterligare ca 5 minuter. osten ska bara smälta, inte få färg.
serveras med senap, ketchup, cornichoner och finhackad gullök!
Fyllning:
400g nötfärs
1 gullök
1/3 tsk liquid smoke
1 tsk salt
2 tsk svartpeppar
1 litet paket hamburgarost cheddar
Stek köttfärsen och löken hårt så den får mycket yta. Salta och peppra, låt svalna och blanda i liquid smoke.
fyll det gräddade pajskalet med köttfärsen och baka i ugnen på 200 grader 15 minuter. ta ut pajen och lägg på osten i ett jämt lager. ställ tillbaka pajen i ugnen och grädda ytterligare ca 5 minuter. osten ska bara smälta, inte få färg.
serveras med senap, ketchup, cornichoner och finhackad gullök!